Serena Williams

Tennis uppfanns 1873, denna sport blev snabbt populär och spred sig främst inom de engelsktalande länderna. Tennis är en sport som kan spelas under hela året. I Sverige är denna sport väldigt populär bland vuxna och unga. Tennis är ett utmärkt sätt att träna, eftersom hela kroppen tränas. Genom att spela tennis förbättrar man både sin kondition och hälsa. Det är både fysiska och psykiska fördelar med denna sport. Sveriges främsta tennisspelare genom tiderna är Mats Wilander, Björn Borg och Stefan Edberg. De har vunnit många titlar och är världskända.

Serena Williams i final

Serena Williams är en av världens bästa kvinnliga tennisspelare. Redan vid fjortonårsåldern blev hon professionell tennisspelare. Hon har vunnit många titlar i olika turneringar. Serena Williams slår rekord i Grand Slam-vinster. Den kända tennisspelaren har vunnit sin 22:a grand slam-titel. Serena anlände till finalen med två finalförluster från Franska Öppna och Australiska Öppna. Den här matchen gav Serena möjlighet att tillsammans med Steffi Graf bli den tennisspelare som under modern tid vunnit flest grand slam-vinster. Serena Williams var väldigt glad och lättad efter matchen. Hon hyllade finalmotståndaren Angelique Kerber. På plats fanns hennes syster Venus Williams och vännerna Beyonce och Jay Z.

Tennis- en sport för alla

Tennis är en populär sport bland alla åldrar. Det är en utmärkt träning för hela kroppen. Med tid och övning kan alla bli bättre tennisspelare än vad de oftast inbillar sig. Om man har en positiv inställning och är målinriktad kommer man långt. För att bli en bra tennisspelare måste man lägga ner tid, men det är viktigt att tiden används på rätt sätt. Serena Williams är en världskänd tennisspelare som har vunnit många titlar. Hon har vunnit sin 22 :a grand slam-titel och har slagit rekord. Serena Williams vann även dubbelfinalen som hon spelade tillsammans sin syster Venus Williams.